Butikk/lokaler til salgs

Vi tenker redusere arbeidsmengden og vil i fremtiden satse mere på varmepumper, bredbånd, solcelle, overvåkningskamera og parabol, ønsker derfor selge butikken eller selge/leie ut lokalene til annen virksomhet.

 

Opphørssalg pågår nå

med minimum 30 % rabatt på alle varer. Vi fortsetter med salg og montering av varmepumper, overvåkningskamera, parabol, solcelleanlegg og bredbånd, samt reparasjoner og ombygging av gamle radioer til DAB+.
(Disse produktene vil følgelig ikke ha rabatterte priser.)

Butikken er for det meste stengt nå, men fortsetter med opphørssalget av og til, nye oppdateringer vil komme her !!

Vi er nærmeste elektronikkbutikk til hyttefeltene på Bjorli

Det finnes mange muligheter til å få internett

Vik Elektronikkservice ligger i Lesjagården, midt i Lesja sentrum og er eneste elektronikkbutikk med eget verksted i området. Bedriften ble startet i 1983. Med 40 års erfaring innen elektronikk, tilbyr Vik Elektronikkservice profesjonell service og montering.

Be om befaring og pristilbud

Våre tjenester

Tjenester

  • Etablering av bredbånd

  • DAB-radio til hjem og bil

  • Digital-TV for hytteeiere og fastboende

  • Salg/montering og service på varmepumper

  • Overvåkningskamera til hytte og hjem

  • Salg/montering av solcelleanlegg

Elektrobutikk til hyttefeltene på Bjorli

Vi er nærmeste elektronikkbutikk til hyttefeltene på Bjorli. Dette har ført til at vi er mestselgende på flate parabolantenner i hele norden! TV og parabol er nok de produktene vi er størst på. Ellers har satelittbredbånd, raskt bredbånd som virker like godt samme hvor du bor, blitt ett stort produkt siden sommeren 2014. Siste nytt er meget stabilt trådløst bredbånd fra Allente, med ubegrenset datamengde.

Ta kontakt med oss dersom du skal ha ny TV, parabol, forbedret Wi-Fi dekning, varmepumpe, bredbånd, overvåkningskamera, solcelleanlegg eller annen elektronikk. 

Godt utvalg og gode priser

Gjennom verdens største kjedesystem kan vi tilby gode priser og har et godt utvalg i småelektrisk, som mikrobølgeovner, kaffetraktere, støvsugere, vaffeljern, etc. Hvitevarer har vi ikke på lager, men vi bestiller gjerne (levering til oss mandag og onsdag). Alle kanalpakker for TV, som har dekning i Lesja/Bjorli, kan bestilles hos oss. Vi fører varmepumper fra de beste leverandørene på markedet, og både monterer og tar service på de vi selger. 

Nyttige lenker

Været på Lesjaskog

r                                                                              Her kan du gi oss ris eller ros