Vik Elektronikkservice
ligger midt i Lesja sentrum

Hvem vi er

Vi er nærmeste elektronikkbutikk til hyttefeltene på Bjorli. Dette har ført til at vi er mestselgende på flate parabolantenner i hele norden! TV og parabol er nok de produktene vi er størst på. Ellers har satelittbredbånd, raskt bredbånd som virker like godt samme hvor du bor, blitt ett stort produkt siden sommeren 2014.

Hva vi gjør

Vi har et godt utvalg i TV og antenneutstyr, data, bredbånd og mobil, småelektrisk, som mikrobølgeovner, kaffetraktere, støvsugere, vaffeljern, etc. Alle kanalpakker for TV, som har dekning i Lesja/Bjorli, kan bestilles hos oss. Vi fører varmepumper fra de beste leverandørene på markedet, og både monterer og tar service på de vi selger. Vi kan også reparere diverse elektronikk, alt fra radio og TV til printkort i anleggsmaskiner.Hvitevarer har vi ikke på lager, men vi bestiller gjerne (levering til oss mandag og onsdag).

Hvor vi er

Vik Elektronikkservice ligger i Lesjagården, midt i Lesja sentrum og er eneste elektronikkbutikk med eget verksted i området. Bedriften ble startet i 1983. Med 40 års erfaring innen elektronikk, tilbyr Vik Elektronikkservice profesjonell salgsveiledning, service og montering.