Vik Elektronikkservice
ligger midt i Lesja sentrum

Hvem vi er

Vi er nærmeste elektronikkbutikk til hyttefeltene på Bjorli. Dette har ført til at vi er mestselgende på flate parabolantenner i hele norden! TV og parabol er nok de produktene vi er størst på. Ellers har satelittbredbånd, raskt bredbånd som virker like godt samme hvor du bor, blitt ett stort produkt siden sommeren 2014. Siste nytt er trådløst bredbånd fra Allente med fri datamengde; svært stabilt.

Hva vi gjør

Vi har spesialisert oss på å få til bredbånd og telefondekning der det er veldig  dårlig med dekning, både salg av utstyr og eventuell hjelp til montering.Alle kanalpakker for TV, som har dekning i Lesja/Bjorli, kan bestilles hos oss. Vi fører varmepumper fra de beste leverandørene på markedet, og både monterer og tar service på de vi selger. Vi kan også reparere diverse elektronikk, alt fra radio og TV til printkort i anleggsmaskiner.Hvitevarer har vi ikke på lager, men vi bestiller gjerne. Vi kan også bygge om gamle radioer til DAB+.

Hvor vi er

Vik Elektronikkservice ligger i Lesjagården (Jakup B. Klukstads veg 26), midt i Lesja sentrum og er eneste elektronikkbutikk med eget verksted i området. Bedriften ble startet i 1983. Med 40 års erfaring innen elektronikk, tilbyr Vik Elektronikkservice profesjonell salgsveiledning, service og montering. Da vi nå har lagt ned den fysiske butikken, må du kontakte oss på e-post, SMS, web-sida eller telefon.

Vik Elektronikkservice

Our studios        About us        Prices        FAQ